Loop niet te hard, het geluk loopt dikwijls achter je.

-- Molenberg

 

Lomi Lomi Massage

 

(Onder het kopje 60 min. massage)

Lomi Lomi

Lomi Lomi of Kahuna massage is een populaire Hawaiiaanse holistische massage.

De Kahuna zijn oude Sjamanistische geneesheren op Hawaï en holistisch betekent volkomen. Een Lomi Lomi massage is een fysieke lichaamsmassage met een spirituele grondslag, die een krachtige bijdrage levert aan een

goede gezondheid. De Lomi Lomi massage heeft een positief effect op de chakra’s.

Lomi Lomi massage zorgt ervoor dat de spanning uit het lichaam wordt “weggespoeld”. Tegelijkertijd wordt bij de Lomi Lomi massage de natuurlijke energiestroom (=mana) in je lichaam geactiveerd. Je lichaam komt weer in balans en de energie zal weer vrij kunnen stromen.

Lomi Lomi massage wordt door een van haar bekendste leraressen, Aunty Margaret, beschreven als “een liefdevolle massage waarbij hart, handen en ziel zich verbinden met de bron van het leven zelf”.

Deze Lomi Lomi massage wordt gegeven door het hele lichaam met lange, vloeiende, golvende bewegingen te masseren. Hierbij gebruikt de masserende persoon zijn/haar onderarmen en ellebogen waardoor het aanvoelt als een oneindige beweging. Het is alsof je door meerdere personen tegelijk wordt gemasseerd. Je lichaam is minimaal toegedekt met handdoeken, om de masseerbewegingen zo groot en effectief mogelijk te kunnen maken.

Het verdient aanbeveling om naast de Lomi Lomi massage ook yoga of pilates te beoefenen, zodat je je nog bewuster bent van je eigen lichaam en je eigen energie.

 

Zumba, Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: Pilates, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Do-in (yoga), Hatha Yoga, Acro Yoga, BodyShape, Zumba en Pilates. Ook Reiki, Cryolipolyse, compressie therapie, IET® -werken met engelen- en veel soorten massages.