Al regent het nog zo hard en zit je er middenin, het meeste valt er toch naast.

-- C. Zwaard

 

Holistisch Energetische massage

 

Holistische energetische massage

De holistische energetische massage is een fysieke lichaamsmassage. Holistisch betekent volkomen. Een volkomen geestelijke en lichamelijke ontspanning geeft deze massage je. De energie gaat naar de plaatsen in je lichaam waar je het nodig hebt.

Deze holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Bovendien stimuleert deze massage de lymfestroom. Daarnaast heeft een holistische energetische massage ook een positief effect op de chakra’s.

Holistische energetische massage is bedoeld om de energie in je lichaam weer te voelen en te laten stromen. Door de energetische werking en holistische massage samen te voegen, komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer vrij kunnen stromen.

De holistische energetische massage vermindert stress en angst en het helpt je je bewuster te maken van je eigen lichaam. Wanneer je je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar deze energieblokkades zitten in je lichaam, kun je daar bewust mee aan de slag. Daardoor ga je jezelf beter en vrolijker voelen en zit je geestelijk en lichamelijk lekkerder in je vel!

Het verdient aanbeveling om naast de holistische energetische massage ook yoga of pilates te beoefenen, zodat je je nog bewuster bent van je eigen energie.

Holistisch Energetische Massage Inplannen?
Onze online agenda maakt het makkelijk om zelf je massages in te plannen.
Meer informatie of advies over deze massage? Neem gerust contact op met Christel of bel 06 22 68 43 80 

Het is ook aan te raden als je slecht in uw energy zit om Yoga te gaan beoefenen!

Zumba, Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: Pilates, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Do-in (yoga), Hatha Yoga, Acro Yoga, BodyShape, Zumba en Pilates. Ook Reiki, Cryolipolyse, compressie therapie, IET® -werken met engelen- en veel soorten massages.