Een vriendelijk woord hoeft niet veel tijd te kosten, maar de echo ervan duurt eindeloos.

-- Moeder Teresa

 

Kinesio Taping

Kinesiotaping

Wanneer je last hebt van de volgende klachten, kunnen we je tapen met Kinesio Tape:

Pijnklachten gewrichten
Hooikoorts klachten
Houding correcties
Litteken behandeling
Menstruatie klachten
Hoofdpijn klachten
RSI klachten / tenniselleboog
Bindweefsel klachten
Verminderen van ontstekingen en blauwe plekken
Ondersteunen van gewrichten
Vochtophopingen 

(onder kopje 30 min)

Kinesio Taping of Medical Taping is een relatief nieuwe manier van tapen. Deze manier van tapen is gebaseerd op de technieken uit de fysiotherapie, kinesiologie en osteopathie. Kinesio Taping versnelt het genezingsproces, geeft vermindering van pijn en onmisbaar bij een een therapeutische behandeling.

Wat is Kinesio tape?

Kinesio Tape heeft een andere werking dan de "standaard" sportmassage tape. Door het gebruik van Kinesio Tape bent je weer sneller in beweging door een versnelling in het herstelproces. Door de specifieke samenstelling heeft de tape een aantal unieke eigenschappen. Het is een speciaal soort textiel, geweven als de huid met de volgende eigenschappen:

De tape blijft gemiddeld 3 tot 4 dagen zitten, douchen en zwemmen is mogelijk. Daarnaast is de tape makkelijk te verwijderen van de huid en laat geen lijm op het lichaam achter. Deze taping technieken zijn toe te passen bij pijnklachten, maar ook te gebruiken bij houding correctie en het behandelen van cellulite.

 

Prijzen vanaf 20 augustus 2012:

1x korte behandeling € 12.50
1 rol tape € 12.50

 

Zumba, Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: Pilates, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Do-in (yoga), Hatha Yoga, Acro Yoga, BodyShape, Zumba en Pilates. Ook Reiki, Cryolipolyse, compressie therapie, IET® -werken met engelen- en veel soorten massages.