Geef een mens een vis en hij eet één dag, leer een mens vissen en hij eet een leven lang.

-- Chinees spreekwoord

 

Hoofdpijn Massage

 

(30 min massage)

Hoofdpijnmassage

Heeft u vaak of regelmatig hoofdpijn? Door regelmatig (preventief) een hoofdpijnmassage te ondergaan zullen uw klachten verminderen en zelfs worden verbannen uit het dagelijks leven. Hoofdpijnmassage is niet voor ontspanning. Bij de 1e behandeling kan het zijn dat we een rug-, schouder- en nekmassage geven om uit te sluiten dat je hoofdpijn wordt veroorzaakt door een slechte houding.

We kunnen u helpen met zeer diverse hoofdpijnklachten zoals:
Migraine (er wordt niet gemasseerd tijdens een migraine aanval)
Spanningshoofdpijn
Clusterhoofdpijn
Medicatie afhankelijke hoofdpijn
Chronische dagelijkse hoofdpijn
Kinder migraine
Aangezichtspijn

*******************************

Comment uit gastenboek

HOOFDPIJN MASSAGE! WAT EEN UITKOMST!

Al jaren en jaren tob ik met hoofdpijn. Migraine, spanningshoofdpijn en cluster hoofdpijn. Dagelijks gebruik(te) ik veel medicijnen. Heb allerlei (dure) therapieën gevolgt. Ik zeg GEBRUIKTE, omdat ik sinds kort HOOFDPIJN MASSAGE krijg van Christel. Al na 2 behandelingen voelde ik echt resultaat en heb ik geen migraine meer gehad (had ik minstens 2 á 3x per week) en gebruik niet of nauwelijks meer medicijnen. SUPER! Ik kan het iedereen aanraden die deze klachten heeft.

Voorlopig duren de behandelingen nog even maar voor nu dank je wel Christel, ik voel me geweldig en dat al na een paar behandelingen.
Coby

 

 

Zumba, Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: Pilates, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Do-in (yoga), Hatha Yoga, Acro Yoga, BodyShape, Zumba en Pilates. Ook Reiki, Cryolipolyse, compressie therapie, IET® -werken met engelen- en veel soorten massages.