Houd je ogen gericht op je partner tijdens de dans van het leven.

 

Fibromassage

 

(30 min massage)

Een fibromyalgie massage brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam. De ademhaling wordt weer normaal, het hartritme daalt en de stress en pijn in het lichaam verminderen.

Wat is fibromyalgie?

FibroMassage

Fibromyalgie, ook wel weke-delen reuma genoemd. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn in het hele lichaam. Deze pijn bevindt zich in spieren, spier- en gewrichtsaanhechtingen en pezen in het hele lichaam. Helaas zijn dit vaak niet de enige klachten die een fibromyalgie patiënt ondergaat. Men kan ook last hebben van:

Een lichaam onder stress en pijn is in een staat van “vluchten” of “vechten”. Met andere woorden het systeem reageert alsof er gevaar dreigt. Hierdoor is de ademhaling oppervlakkig, het hart maakt overuren en de reparatie en het herstel van het lichaam staat in de wachtstand.

Uit recent onderzoek door de Universiteit van Miami is gebleken dat massage een van de gunstigste behandelingen is voor fibromyalgie patiënten.

Wat doet een fibromyalgie massage verder:

Fibromassage  Inplannen?
Onze online agenda  maakt het makkelijk om zelf je massages in te plannen.
Meer informatie of advies over deze massage? Neem gerust contact op met Christel of bel 06 22 68 43 80

 

Zumba, Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: Pilates, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Do-in (yoga), Hatha Yoga, Acro Yoga, BodyShape, Zumba en Pilates. Ook Reiki, Cryolipolyse, compressie therapie, IET® -werken met engelen- en veel soorten massages.