Vergeven is een geschenk aan jezelf.

-- H. Heijn

 

Even voorstellen

MasseuseChristel Potasse

Hallo, ik ben Christel Potasse, Yogadocente, Massage therapeute en Holistisch therapeute in Wijk bij Duurstede. Uw gezondheid en welzijn zijn voor mij van het grootste belang. Ik hou van lesgeven in yoga en Pilates, het leuk en toegankelijk maken voor iedereen. Ik hou er ook van om lichamelijke problemen met je aan te pakken en oplossingen te vinden die anderen niet hebben of kunnen vinden. Dus, of je nu één op één met me werkt, of in een van mijn lessen, ik zal ervoor zorgen dat je je innerlijke gloed terug krijgt.

Ik ben in de zomer van 2007 met Pilago Body en Mind centrum begonnen. Ik ben geboren in Den Haag, waarna ik met mijn ouders veel over de wereld heb gereisd. Na het krijgen van mijn dochter kreeg ik een chronische ziekte. Ik wilde niet alles meer aan doktoren overlaten, maar mijn leven liever weer in eigen handen nemen. Ik ben toen met aerobic begonnen en kwam erachter dat ik liever les wilde geven. Daarna heb ik vanaf 1991 vele opleidingen gevolgd zoals aerobic, steps, roeitraining, spinning, slide training, boxing aerobics, tae bo, streetdance en city jam, Zumba en latin-dance. Na vele jaren springen, zocht ik in 2002 meer verdieping in mijn training en ben ik vinyasa yoga, do-in, pilates en kinderyoga gaan doen en nog vele verwante cursussen.

Vanaf 1995 heb ik ook vele cursussen voor helende therapieën gevolgd zoals de Thaise yoga massage opleiding, Klassieke massage, Chinese stoelmassage, Chi Nei tsang, Afslankmassage, Fibromassage enz. en ben ik ook master in Reiki, Quan yin, Shambhala, en nog vele andere therapieën. Het heeft mij enorm geholpen, zowel fysiek als mentaal en datzelfde hoop ik voor u te kunnen doen.

De nieuwste zeer bijzondere opleiding/cursus is de IET®. De engelen behandelingen kunnen geven en andere te mogen opleiden tot IET® aarde-engel is een grote eer. 

Christel’s levensmotto is : Bewegen is geen luxe het is een noodzaak en laat je af en toe verwennen; het leven is al zo kort.

 

Zumba, Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: Pilates, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Do-in (yoga), Hatha Yoga, Acro Yoga, BodyShape, Zumba en Pilates. Ook Reiki, Cryolipolyse, compressie therapie, IET® -werken met engelen- en veel soorten massages.