Ultrasound LipoCavitatie voor figuurcorrectie en cellulite bestrijding 
Rf therapie voor huidverstrakking

Cavitatie is een methode om af te komen van hardnekkige vetophopingen en Cellulite. Hierbij moet u onder andere denken aan de bekende ”love handles”. Het cavitatie systeem maakt door uitzending van ultrasone geluidsgolven de vetcelwand kapot en breekt deze vervolgens af. Het vet dat hierbij vrijkomt wordt opgenomen in het bloed en lymfesysteem en vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. Tevens zendt het apparaat radiofrequente straling uit wat de huid verwarmt en ervoor zorgt dat er meer collageen en bindweefsel wordt aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat er huidverstrakking plaatsvindt. Bij Pilago wordt een cavitatiebehandeling altijd gecombineerd met RF therapie en VacuumTherapie behandeling dit allemaal om het vet nog beter af te voeren en om celulite te bestrijden.

Ultrasone Geluidsgolven (Cavitatie)

De methode is gebaseerd op het principe van een niersteenvergruizer. Met ultrasone geluidsgolven (vergelijkbaar met die van een echoapparaat) wordt de celwand van de vetcel kapot getrild. De ultrasound gaat niet dieper dan ongeveer 1,5 cm, daar waar de vetcellen zich bevinden. Op dat punt is de kracht van het signaal op zijn sterkst. Op deze manier is het veilig voor de spieren en andere organen van het lichaam

Wie komt er niet in aanmerking voor een cavitatie behandeling?

U komt niet in aanmerking voor een behandeling met cavitatie indien er sprake is van een verstoorde leverfunctie, obesitas, stofwisselingsproblemen of bij metalen prothesen in het te behandelen gebied.

Belangrijke info over de cavitatie behandeling

Informatie over Ultrasone Geluidsgolven (cavitatie) en RF-therapie

 Behandelzones en Prijzen

Behandelgebied  prijs 1x  Kuur 6x   Kuur 10x 
 Taille/Buik  € 170,-  € 910,-  € 1499,-
 Buik onder navel  € 99,-  € 540,-  € 899,-
 Buik boven navel  € 99,-  € 540,-  € 899,-
 Dijen buiten  € 99,-  € 540,-  € 899,-
 Dijen binnen  € 99,-  € 540,-  € 899,-
 Dijen binnen en buiten    € 170,-  € 910,-  € 1499,-
 Billen  € 125,-  € 669,-  € 1110,-
 Bovenarmen  € 99,-  € 540,-  € 899,-
 Knieen  € 99,-  € 540,-  € 899,-
       

 

De actieprijs dient als pakketprijs in één keer bij de eerste behandeling te worden voldaan.